Det lyserøde guld, også kaldet rosé guld, bliver stadig mere eftertragtet. Metalliske tekstiler fylder godt op i modebilledet i 2013, og blandt de nye skinnende nuancer fremhæves rosé guld, en mildere variant af bronze.

Se eksempelvis den enkle læderkjole fra Zoe Jordan, ankelstøvler fra Maison Martin Margiela og taske fra  The Cambridge Satchel Company.

Når det gælder makeup, har rosé guld også fundet vej til hylderne, f.eks. som øjenskygge fra Estee Lauder og neglelak fra Essie.

På smykkefronten har rosé guld længe været et hit, og designerne vedbliver med at kreere nye rosa drømmesmykker. Julie Sandlau har netop barslet med kollektionen Mermaid: Ringe og øreringe i stor og meget stor.

Skagen har flere rosa ure på samvittigheden, både chunky og elegante med læderrem. Roséguldet står alene eller kombineres med stål. Dette ur er nedsat til 898 kr. – den perfekte kærestegave til Valentins Dag.

Skagen ur

Julie Sandlau: Mermaid

Essie Penny Talk

Kjole fra Zoe Jordan

Øjenskygge fra Estee Lauder

Taske – Polyvore.com